Ditt fönster mot Bromma

Ålstens fastighetsbyrå är idag en av Brommas ledande lokala fastighetsmäklare och har under åren förmedlat villor och lägenheter på så gott som varje gata i Bromma, Västerleds församling. Vi kan vårt område och är ett naturligt fönster mot Bromma den dagen du står inför en försäljning eller ska investera i en ny bostad.

Vi är en fristående familjeägd lokal mäklarbyrå som grundades 1981. Både då som nu förmedlar vi bostadsrätter och villor främst inom Bromma, Västerleds församling.

Vårt motto är att visa respekt för varje kunds integritet och diskretion och se till att alla parter är vinnare vid varje försäljning. Vi är kända för vårt personliga engagemang, professionalitet och genuina kvalitetskänsla.

Oavsett om du är köpare eller säljare är vårt fokus trygghet och lojalitet. Alla försäljningsuppdrag genomsyras av stor omtanke, affärsmässighet samt ett unikt omhändertagande. Fler än hälften av våra uppdrag sker på rekommendationer från tidigare kunder, många gånger i flera generationer.

Välkommen till oss och dra nytta av vår mångåriga yrkesvana. Vår service är gränslös.

Ni hittar oss på Ålstensgatan 12, precis mitt emellan Video Heat och Actea Blommor. Titta gärna förbi om du söker ny bostad eller behöver tips och råd inför en försäljning.